20px
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 116
2 ноќевања со појадок
HOTEL PARK
HOTEL PARK
Врњачка Бања
5 *
Сместување во Стандард соба, 116 € по лице за 2 ноќевања со појадок
Доплата за HB = 6,5 € по лице на ден
Доплата за 3то возрасно лице на дополнително легло 38 € / ден
Услови за деца: 0-7 год БЕСПЛАТНО ; деца 7-12 год. 21 € на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 86
2 ноќевања со појадок
HOTEL FONTANA
HOTEL FONTANA
Врњачка бања
4 *
Сместување во Супериор соба, 86 € по лице за 2 ноќевања со појадок
Доплата за HB = 7 € по лице / ден
Услови за деца: 0-7 год. БЕСПЛАТНО ; 7-12 год. -50% попуст
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 203
2 ноќевања со појадок и вечера
HOTEL SUNCE
HOTEL SUNCE
Сокобања
4 *
Сместување во Двокреветна соба, 203 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Доплата за 3то возрасно лице на дополнително легло 47 € на ден
Услови за деца: 0-7 год. БЕСПЛАТНО ; 7-10 год. 24 € на ден
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 165
2 ноќевања со појадок и вечера
HOTEL IZVOR
HOTEL IZVOR
Аранѓеловац
4 *
Сместување во Двокреветна соба, 165 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Доплата за 3то возрасно лице на дополнително легло +100%
Услови за деца: 0-6 год. БЕСПЛАТНО ; 7-12 год. -50% попуст
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 117
2 ноќевања со појадок и вечера
HOTEL TONANTI
HOTEL TONANTI
Врњачка бања
4 *
Сместување во Стандардна соба, 117 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Доплата за 3то возрасно лице на дополнително легло 45 € од ден
Услови за деца: 0-4 год. БЕСПЛАТНО ; 4-12 год. 35 € од ден
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 108
2 полни пансиони
HOTEL RADAN
HOTEL RADAN
Пролом бања
3 *
Сместување во Двокреветна соба, 108 € по лице за 2 ноќевања со појадок, ручек и вечера
Доплата за 3то возрасно лице на дополнително легло +100%
Услови за деца: 0-9 год. БЕСПЛАТНО ; 9-14 год. -50% попуст
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден