35px

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ - ГРУПНИ ПАТУВАЊА

ХОТЕЛИ - ИНДИВИДУАЛНИ ПАТУВАЊА

АНТАЛИЈА - ИНДИВИДУАЛНИ АРАНЖМАНИ

width: 100%, height:1px
Нова Година 2024
plane-bed
5 *
CRYSTAL DE LUXE RESORT
Кемер, Анталија
од
491
453
по лице / 4 All Inclusive
Нова Година 2024
plane-bed
5 *
ROYAL TAJ MAHAL
Сиде, Анталија
од
541
513
по лице / 4 All Inclusive
Нова Година 2024
plane-bed
5 *
ROYAL WINGS HOTEL
Лара, Анталија
од
587
535
по лице / 4 All Inclusive
Нова Година 2024
plane-bed
5 *
MIRACLE RESORT HOTEL
Лара, Анталија
од
629
549
по лице / 4 All Inclusive
Нова Година 2024
plane-bed
5 *
ROYAL SEGINUS
Лара, Анталија
од
697
605
по лице / 4 All Inclusive
Нова Година 2024
plane-bed
5 *
NIRVANA COSMOPOLITAN
Лара, Анталија
од
813
755
по лице / 4 All Inclusive
Нова Година 2024
plane-bed
5 *
CALISTA LUXURY
Белек, Анталија
од
1295
879
по лице / 4 All Inclusive
Нова Година 2024
plane-bed
5 *
ADAM & EVE
Белек, Анталија
од
 
927
по лице / 4 All Inclusive

Информации за понудата:

- Понудените цени и хотели се однесуваат за индивидуален аранжман (лет+хотел)
- Предлог термин на патување 30.12.2023-03.01.2024
- Авионски лет Скопје-Анталија-Скопје со SunExpress (редовна линија)
- Во понудените цени не е вклучен трансфер аеродром-хотел-аеродром, информации за доплата во агенција.
- Цените се дадени по лице, за сместување на минимум 2 лица во соба.
- Цените се дадени како најповолна опција за избраниот пакет, истите се подлежни на промена во зависност од расположливоста на слободни места во хотелите и на авионскиот лет.

- Во понудените цени не е вклучена новогодишна гала вечера, во зависност од политиката на избраниот хотел, информации за доплата во агенција.
* Crystal Palace Luxury = 70€ по лице
* Royal Wings Hotel = 75€ по лице
* Miracle Resort Hotel = 75€ по лице
* Royal Seginus = 120€ по лице
* Nirvana Cosmopolitan = 100€ по лице
* Calista Luxury = 170€ по лице (ексклузивна забава со Burak Yeter)
* Adam & Eve = 150€ по лице

width: 100%, height:1px