ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА ВО ПОПОВА КУЛА

Специјален новогодишен пакет аранжман со 1,2 или 3 ноќевања за две лица! Забава, дружење и активности во природа

 
Пристигнување со сопствен превоз
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ
Цена од
 
63
по лице / ноќевање

Програма на аранжманот:

1 ден (31.12.2021, петок)
Пристигнување на гостите во попладневните-вечерните часови.
Новогодишна вечер - Организирана со специјално новогодишно мени и музика во живо 

Мени
- Пијалок за добредојде
- Предјадење - македонска даска (ордевер, пинџур, сарми, печурки, баник, поховани тиквици)
- Салата
- Главно јадење
- Десерт

2 ден (01.01.2022, сабота)
09:00-11:00 - Појадок
11:00-12:00 - Одјава

Цена на аранжманот:
- Цена за двајца во двокреветна соба -  126 €
- Цена за двајца во апартмани -  162 €
- Цена за еднокреветна соба – 75 €
- Цена на трет возрасен е 63 €

Услови за деца:
- Деца до 7 години – бесплатно 
- Деца од 7-12 години – доплата 50 €

Програма на аранжманот:

1 ден (31.12.2021, петок)

Пристигнување на гостите во попладневните-приквечерните часови.
Новогодишна вечер - Организирана со специјално новогодишно мени и музика во живо 

Мени
- Пијалок за добредојде
- Предјадење - македонска даска (ордевер, пинџур, сарми, печурки, баник, поховани тиквици)
- Салата
- Главно јадење
- Десерт

2 ден (01.01.2022, сабота)
09:00-11:30  - Појадок
12:00-15:00 - Прошетка - лесно пешачење покрај прекрасниот брег на река Дошница со водич (факултативно)
18:00-19:00 – Винска тура (прошетка на гостите во прoизводствениот дел на винаријата каде што би ги запознале како се прави високо квалитетно вино и што е потребно како суровина да се направи истото, како и кратка историја за Попова Кула и регионот)
20:00- 01:00 - Вечера со музика во живо-мени за 1-ви Јануари (во менито е вклучен еден пијалок за добредојде, салата, ладно предјадење-ордевер, главно јадење, десерт)

3 ден (02.01.2022, недела)
08:00-10:00 - Појадок
10:30-11:00 – Одјава

Цена на аранжманот:
- Цена за двајца во двокреветна соба – 252 €
- Цена за двајца во апартмани – 324 €
- Цена за еднокреветна соба-  150 €
- Цена на трет возрасен е 126 €

Услови за деца:
- Деца до 7 години – бесплатно 
- Деца од 7-12 години – доплата 100 €

Релаксирачка прошетка и пикник покрај прекрасниот брег на реката Дошница
Реката Дошница е најчистата река во Македонија. Од изворот на реката, кој е лоциран околу 20 км на југ, југо/запад од градот Демир Капија под највисокото место на планината Кожув, се до Демир Капија нема население по текот на реката. Непосредно пред да се влие во реката Вардар која поминува низ Демир Каписката клисура, реката поминува покрај ниски земјишта на Демиркаписката долина скриени во рамките на старата шума која расте по должината на реката. Совршено место за релаксациска прошетка и пикник.
- средба за добредојде со водичот на Попова Кула
- почетно место на тргнување Попова Кула 
- пешачење покрај лозовите насади на Попова Кула, надолу кон долината на реката
- прошетка за враќање во Попова Кула
- траење на прошетката 2 до 4 часа

Програма на аранжманот:

1 ден (30.12.2021, четврток)
Од 13:00 – Пријава 

2 ден (31.12.2021, петок)
15:00-16:00 – Винска тура (прошетка на гостите во прoизводствениот дел на винаријата каде што би ги запознале како се прави високо квалитетно вино и што е потребно како суровина да се направи истото, како и кратка историја за Попова Кула и регионот)
20:00- Новогодишна вечер - Организирана со специјално новогодишно мени и музика во живо 

Мени
- Пијалок за добредојде
- Предјадење - македонска даска (ордевер, пинџур, сарми, печурки, баник, поховани тиквици)
- Салата
- Главно јадење
- Десерт

3 ден (01.01.2022, сабота)
09:00-11:30 - Појадок
12:00-15:00 - Прошетка- лесно пешачење покрај прекрасниот брег на река Дошница со водич (факултативно)
20:00- 1:00 - Вечера со музика во живо-мени за 1-ви Јануари
(во менито е вклучен еден пијалок за добредојде, салата, ладно предјадење, главно јадење, десерт)

4 ден (02.01.2022, недела)
08:00-10:00 - Појадок
10:30-11:00 - Одјава

Цена на аранжманот:
- Цена за двајца во двокреветна соба – 312 €
- Цена за двајца во апартмани -  420 €
- Цена за трет возрасен е 150 €

Доплата за деца:
- Деца до 7 години – бесплатно 
- Деца од 7-12 години – доплата 130 €

Релаксирачка прошетка и пикник покрај прекрасниот брег на реката Дошница
Реката Дошница е најчистата река во Македонија. Од изворот на реката, кој е лоциран околу 20 км на југ, југо/запад од градот Демир Капија под највисокото место на планината Кожув, се до Демир Капија нема население по текот на реката. Непосредно пред да се влие во реката Вардар која поминува низ Демир Каписката клисура, реката поминува покрај ниски земјишта на Демиркаписката долина скриени во рамките на старата шума која расте по должината на реката. Совршено место за релаксациска прошетка и пикник.
- средба за добредојде со водичот на Попова Кула
- почетно место на тргнување Попова Кула 
- пешачење покрај лозовите насади на Попова Кула, надолу кон долината на реката
- прошетка за враќање во Попова Кула
- траење на прошетката 2 до 4 часа

Пријави се и резервирај

Потребно е да се согласите со правилата за користење на вашите лични податоци.