30px

Контакт

Адреса

ул. Орце Николов бр.20

Работно време

Понеделник - Петок: 09:00 - 17:00

Сабота: 10:00-15:00

Недела: Затворено

Телефон

Дежурен телефон (само за итни потреби вон работно време)

E-mail

Испрати барање за контакт и резервација

Ве молиме внесете име
Ве молиме внесете валидна e-mail адреса