20px

ОСТРОВ РОДОС - ГРЦИЈА

Информации во однос на понудите:

Во цената на пакетот е вклучено:
- Хотелско сместување во избраниот период и тип на услуга
- Авионски превоз до избраната дестинација со поаѓање од Солун
- Аеродромски такси

Во цената на пакетот не е вклучено:
- Трансфер на релација аеродром-хотел-аеродром (информации во агенција)
- Патничко здравствено осигурување
- Индивидуални трошоци

НАПОМЕНА:
- Понудените пакети и цени се дадени како најповолна опција за избраниот период на патување и според моменталната расположливост на слободни места.
- При направена резервација, во период од 24-48 часа се добива конечна потврда на резервираните услуги.
- Пакетите претставуваат збир на услуги од повеќе добавувачи и при резервација на истите важат поединечни услови за патување на авио превозниците и хотелските добавувачи.

ИНФО - COVID 19
Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови:
👉Министерство за надворешни работи
👉COVID-19 Travel Regulations Map