20px

SAVANA Express ве носи во ТУРЦИЈА

Анталија - Турција


👉Понудата важи за резервации за дадените термини: 12, 15, 22, 26 и 29 мај, во хотел 4* по избор на агенцијата, односно според достапни места во хотелите во дадениот термин и се додека има слободни капацитети.

+389 2 5122 333

info@savana.com.mk

Анталија - Турција

6 All Inclusive + авион + трансфер од само 299€