Не ги пропуштајте најдобрите понуди Најповолни цени на авионски билети
Поаѓање
Дестинација
Дата на поаѓање
Датум на враќање

Летови од Скопје

width: 100%, height:1px

Летови од Софија

width: 100%, height:1px

Летови од Солун

width: 100%, height:1px

Дали ви е потребно и сместување?

×

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови:

👉Министерство за надворешни работи
👉COVID-19 Travel Regulations Map