20px
width: 100%, height:1px
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 90
2 ноќевања со појадок и вечера
ANGELLA SPA & WELLNESS
ANGELLA SPA & WELLNESS
Копаоник
4 *
Сместување во Двокреветна соба, 90 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Услови за деца: 0-7 год. БЕСПЛАТНО ; 2-12 год. -50% попуст
2 деца од 2-12 год. на дополнително легло -15% попуст во 2+2 соба
3то и 4то возрасно лице на дополнително легло -20% попуст
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 140
2 ноќевања со појадок и вечера
HOTEL BUKET
HOTEL BUKET
Златибор
4 *
Сместување во Двокреветно студио, 140 € по лице за 2 ноќевања со појадок
Услови за деца: 0-7 год. БЕСПЛАТНО ; 7-12 год. 30 € по лице на ден
3то возрасно лице на дополнително легло -30% попуст
Туристичка такса 1,5 € на ден за возрасни и за деца
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДИ bed
Цена по лице 70
2 ноќевања со појадок и вечера
APART HOTEL ZONED SPA
APART HOTEL ZONED SPA
Копаоник
4 *
Сместување во студио, 70 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Услови за деца: 0-5 год. БЕСПЛАТНО ; 5-15 год. на дополнително легло -50%
3то возрасно лице на дополнително легло -30% попуст
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 124
2 ноќевања со појадок
HOTEL MONA
HOTEL MONA
Златибор
4 *
Сместување во Комфорт соба, 124 € по лице за 2 ноќевања со појадок
Доплата за HB 14 € за возрасни, за деца до 12 год 7 € од ден
Услови за деца: 0-7 год. БЕСПЛАТНО ; 7-12 год. 19 € од ден
3то возрасно лице на дополнително легло 31 € од ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 150
2 ноќевања со појадок и вечера
HOTEL TORNIK
HOTEL TORNIK
Златибор
5 *
Сместување во Двокреветна соба, 150 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Услови за деца: 0-6 год. 18 € ; 6-12 год. 35 € на ден
3то возрасно лице на дополнително легло 70 € од ден
Туристичка такса за престој 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 117
2 ноќевања на All Inclusive Light
HOTEL STARA PLANINA
HOTEL STARA PLANINA
4 *
Сместување во Двокреветна соба, 117 € по лице за 2 ноќевања на All Inclusive Light
Услови за деца: 0-3 год БЕСПЛАТНО ; 3-6 год. во кревет со родител -70%
Деца од 6-15 год. на дополнително легло -50%
3то возрасно лице на дополнително легло -10% попуст