20px

ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА - 11.ОКТОМВРИ

ХОТЕЛИ ВО СРБИЈА - 23.ОКТОМВРИ

ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА - 23.ОКТОМВРИ

КИПАР - ИНДИВИДУАЛНИ АРАНЖМАНИ СО ЛЕТ ОД СОЛУН

Лет + Хотел
plane-bed
4 *
SENTIDO Sandy Beach
Larnaca, Cyprus
по лице, од
 
363
3 ВВ / 4 дена
Лет + Хотел
plane-bed
3 *
Nissi Park Hotel
Ayia Napa
по лице, од
 
324
3 BB / 4 дена
Лет + Хотел
plane-bed
3 *
Vassos Nissi Plage Hotel
Ayia Napa, Cyprus
по лице, од
 
389
3 BB / 4 дена
Лет + Хотел
4 *
Sun Hall Hotel
Larnaca, Cyprus
по лице, од
 
460
3 BB / 4 ноќи

Напомена:

- Понудените цени се дадени како најповолна опција за индивидуално патување во период 20.10-24.10.2023 / 3 ноќевања, 4 дена
- За преглед на моменталните цени и достапноста на летовите, користете го онлајн пребарувачот на посочениот линк "погледнете детали"
- Во цената не е вклучен трансфер до аеродромот во Солун.
- Во цената не е вклучен трансфер од аеродром до хотел на дестинацијата:
Автобуски билет во еден правец Аеродром-Ларнака = 2€ по лице
Автобуски билет во еден правец Ларнака-Аја Напа = 4€ по лице

width: 100%, height:1px