35px

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ

ХОТЕЛИ - ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ

Важни информации при патување во Турција

- При влез во Р.Турција важноста на пасошот потребно е да биде минимум 180 дена од датумот на пристигнување.

- При патување со автобуски превоз (пакет аранжман за Кушадаси), поаѓањето е ден порано од датумот на пристигнување и влез во хотелот.
Пристигнувањето во Скопје е ден подоцна од датумот на одјавување од хотел.

- При патување со авионски превоз (пакет аранжман за Анталија), пристигнувањето во хотелот е рано наутро, при што за влез во собите треба да се почека до времето предвидено за check-in по 14:00 часот, зависно од политиката на хотелот.
Одјавување од собите во последниот ден од одморот е во утринските часови, додека времето на превземање на трансферот е по 18-19 часот, зависно од локацијата на хотелот.
* Можна е доплата за ран check-in или доцен check-out, на лице место во хотелот, според расположливоста на соби во моментот.

- Задолжително е патникот да поседува полиса за патничко осигурување (препорачуваме - полиса без франшиза)