Регион / Град
Поаѓање

Одмор во

Пакет аранжман со автобус

Ksamil

13 поаѓања
од 20/06/2021 до 12/09/2021
од Skopje

од EUR 296 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Пакет аранжман со сопствен превоз ;

Ksamil

13 поаѓања
од 20/06/2021 до 12/09/2021  

од EUR 215 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Тура