Регион / Град
Поаѓање

Одмор во

Пакет аранжман со авион ;

Chania

3612 поаѓања
од 25/06/2021 до 31/10/2021  

     
 

Corfu

3612 поаѓања
од 25/06/2021 до 31/10/2021  

     
 

Halkidiki

3612 поаѓања
од 25/06/2021 до 31/10/2021  

     
 

Heraklion

3612 поаѓања
од 25/06/2021 до 31/10/2021  

     
 

Lassithi

3612 поаѓања
од 25/06/2021 до 31/10/2021  

     
 

Pieria

3612 поаѓања
од 25/06/2021 до 31/10/2021  

     
 

Rethymnon

3612 поаѓања
од 25/06/2021 до 31/10/2021  

     
 

Пакет аранжман со автобус

Crete

8 поаѓања
од 09/07/2021 до 27/08/2021
од Skopje

од EUR 460 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Evia (Region)

28 поаѓања
од 27/06/2021 до 26/09/2021
од Skopje

од EUR 247 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Halkidiki

28 поаѓања
од 27/06/2021 до 26/09/2021
од Skopje

од EUR 259 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Ionian Coast

28 поаѓања
од 27/06/2021 до 26/09/2021
од Skopje

од EUR 293 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Lefkada

28 поаѓања
од 27/06/2021 до 26/09/2021
од Skopje

од EUR 290 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Pieria

28 поаѓања
од 27/06/2021 до 26/09/2021
од Skopje

од EUR 196 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Пакет аранжман со сопствен превоз ;

Evia (Region)

28 поаѓања
од 27/06/2021 до 26/09/2021  

од EUR 162 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Halkidiki

42 поаѓања
од 27/06/2021 до 26/09/2021  

од EUR 223 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Ionian Coast

28 поаѓања
од 27/06/2021 до 26/09/2021  

од EUR 193 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Lefkada

28 поаѓања
од 27/06/2021 до 26/09/2021  

од EUR 180 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Pieria

28 поаѓања
од 27/06/2021 до 26/09/2021  

од EUR 126 EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Тура