Пакет аранжман со автобус од Skopje до Crete, Greece

По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
460
2 Возрасни
7 Ноќи
10
11
12
13
14
15
16
провери
17
18
19
20
21
22
23
провери
24
25
26
27
28
29
30
провери
31
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
провери
7
8
9
10
11
12
13
провери
14
15
16
17
18
19
20
провери
21
22
23
24
25
26
27
провери
28
29
30
31
×

Пакет аранжман со автобус од Skopje до Crete, Greece

 

KRIT 2021 Studio/Apartman

со автобус + сместување

од
EUR46000EUR
2 возрасни / 7 ноќи

KRIT 2021 Hotel

со автобус + сместување

од
EUR70000EUR
2 возрасни / 7 ноќи