Пакет аранжман со автобус од Skopje до Crete, Greece

По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
460
2 Возрасни
7 Ноќи
10
11
12
13
14
15
16
провери
17
18
19
20
21
22
23
провери
24
25
26
27
28
29
30
480
2 Возрасни
7 Ноќи
31
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
провери
7
8
9
10
11
12
13
провери
14
15
16
17
18
19
20
провери
21
22
23
24
25
26
27
460
2 Возрасни
7 Ноќи
28
29
30
31
×

Пакет аранжман со автобус од Skopje до Crete, Greece

 

KRIT 2021 Studio/Apartman

со автобус + сместување

од
EUR46000EUR
2 возрасни / 7 ноќи

KRIT 2021 Hotel

со автобус + сместување

од
EUR70000EUR
2 возрасни / 7 ноќи