Одмори во Halkidiki, Greece

Изберете ја локацијата за поаѓање

Мапа на дестинација Halkidiki, Greece

×

Одмори во Halkidiki, Greece

 

VILLA ELEKTRA Pefkochori

+ сместување

од
EUR13700EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA BISERA - Polichrono

+ сместување

од
EUR14300EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA PENNY - Hanioti

+ сместување

од
EUR17500EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA GREGORY - Hanioti

+ сместување

од
EUR19300EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA ELEKTRA - Pefkochori

+ сместување

од
EUR22700EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA BISERA - Polichrono

+ сместување

од
EUR23300EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA PENNY - Hanioti

+ сместување

од
EUR26500EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи

Olympic Kosma Hotel

+ сместување

од
EUR28000EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA GREGORY - Hanioti

+ сместување

од
EUR28300EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи

TORONI BLUE SEA (Old Wing) Toroni

+ сместување

од
EUR42700EUR
2 возрасни / 7 ноќи

TORONI BLUE SEA (Old Wing) Toroni

+ сместување

од
EUR51700EUR
2 возрасни / 7 ноќи

TORONI BLUE SEA MAISONETTES

+ сместување

од
EUR72100EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

TORONI BLUE SEA MAISONETTES

+ сместување

од
EUR75200EUR
2 возрасни / 7 ноќи

TORONI BLUE SEA MAISONETTES

+ сместување

од
EUR80900EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи

Ammon Zeus Hotel

+ сместување

од
EUR120751EUR
2 возрасни / 7 ноќи