Пакет аранжман со сопствен превоз ; до Halkidiki, Greece

По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
140
2 Возрасни
7 Ноќи
30
31
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
190
2 Возрасни
7 Ноќи
6
7
8
9
10
11
12
260
2 Возрасни
7 Ноќи
13
14
15
16
17
18
19
280
2 Возрасни
7 Ноќи
20
21
22
23
24
25
26
провери
27
28
29
30

Мапа на дестинација

×

Пакет аранжман со сопствен превоз ; до Halkidiki, Greece

 

VILLA ZAFIRIA - Polichrono

со сопствен превоз ; + сместување

од
EUR13000EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA SOFIA - Hanioti

со сопствен превоз ; + сместување

од
EUR15000EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA FOULIS Polichrono

со сопствен превоз ; + сместување

од
EUR17000EUR
2 возрасни / 7 ноќи

TORONI BLUE SEA (Old Wing) Toroni

со сопствен превоз ; + сместување

од
EUR32900EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи