Одмори во Halkidiki, Greece

Изберете ја локацијата за поаѓање

По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
88
2 Возрасни
7 Ноќи
24
25
26
27
28
29
30
120
2 Возрасни
7 Ноќи
31
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
192
2 Возрасни
7 Ноќи
6
7
8
9
10
11
12
229
2 Возрасни
7 Ноќи
13
14
15
16
17
18
19
298
2 Возрасни
7 Ноќи
20
21
22
23
24
25
26
провери
27
28
29
30

Мапа на дестинација

×

Одмори во Halkidiki, Greece

 

VILLA AKAKIA Psakudia

+ сместување

од EUR9416EUR
EUR8800EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA ELEKTRA Pefkochori

+ сместување

од EUR9737EUR
EUR9100EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA STASHA Polichrono

+ сместување

од EUR10058EUR
EUR9400EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA FLEGOS Fourka

+ сместување

од EUR10379EUR
EUR9700EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA SIRTAKI Siviri

+ сместување

од EUR11877EUR
EUR11100EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA EFI Kalitea

+ сместување

од EUR13161EUR
EUR12300EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA ASIMENIA Polichrono

+ сместување

од EUR22550EUR
EUR20500EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи

HOTEL JENNY Siviri

+ сместување

од EUR24075EUR
EUR22500EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи

TORONI BLUE SEA Toroni

+ сместување

од EUR32450EUR
EUR29500EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи