Одмори во Halkidiki, Greece

Изберете ја локацијата за поаѓање

Мапа на дестинација Halkidiki, Greece

×

Одмори во Halkidiki, Greece

 

VILLA ELEKTRA Pefkochori

+ сместување

од
EUR17900EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA BISERA - Polichrono

+ сместување

од
EUR18600EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA PENNY - Hanioti

+ сместување

од
EUR22800EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA GREGORY - Hanioti

+ сместување

од
EUR25200EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA ELEKTRA - Pefkochori

+ сместување

од
EUR30400EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA BISERA - Polichrono

+ сместување

од
EUR31200EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи

Olympic Kosma Hotel

+ сместување

од
EUR35000EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA PENNY - Hanioti

+ сместување

од
EUR36300EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA GREGORY - Hanioti

+ сместување

од
EUR39100EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи

TORONI BLUE SEA (Old Wing) Toroni

+ сместување

од
EUR42700EUR
2 возрасни / 7 ноќи

TORONI BLUE SEA (Old Wing) Toroni

+ сместување

од
EUR67800EUR
2 возрасни / 7 ноќи

TORONI BLUE SEA MAISONETTES

+ сместување

од
EUR72100EUR
2 возрасни / 7 ноќи

TORONI BLUE SEA MAISONETTES

+ сместување

од
EUR90200EUR
2 возрасни / 7 ноќи

Ammon Zeus Hotel

+ сместување

од
EUR148254EUR
2 возрасни / 7 ноќи