Престој со автобус од Skopje до Ionian Coast, Greece

По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
195
2 adulti
7 nopti
24
25
26
27
28
29
30
провери
31
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
провери
7
8
9
10
11
12
13
провери
14
15
16
17
18
19
20
302
2 adulti
7 nopti
21
22
23
24
25
26
27
провери
28
29
30
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
358
2 adulti
7 nopti
5
6
7
8
9
10
11
провери
12
13
14
15
16
17
18
провери
19
20
21
22
23
24
25
провери
26
27
28
29
30
31
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
провери
2
3
4
5
6
7
8
провери
9
10
11
12
13
14
15
провери
16
17
18
19
20
21
22
провери
23
24
25
26
27
28
29
провери
30
31
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
провери
6
7
8
9
10
11
12
248
2 adulti
7 nopti
13
14
15
16
17
18
19
провери
20
21
22
23
24
25
26
провери
27
28
29
30

Мапа на дестинација

×

Престој со автобус од Skopje до Ionian Coast, Greece

 

VILLA ARGO Vrachos

со автобус + сместување

од EUR22425EUR
EUR19500EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA PHILOXENIA Vrachos

со автобус + сместување

од EUR28520EUR
EUR24800EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA MATHINA Parga

со автобус + сместување

од EUR30590EUR
EUR26600EUR
2 возрасни / 7 ноќи