Пакет аранжман со автобус ; од Skopje до Lefkada, Greece

Мапа на дестинација Lefkada, Greece

×

Пакет аранжман со автобус ; од Skopje до Lefkada, Greece

 

VILLA ARGIRO Agios Nikitas

со автобус ; + сместување

од
EUR31100EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA MARGARITA Agios Nikitas

со автобус ; + сместување

од
EUR31400EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA KOSTAS Nidri

со автобус ; + сместување

од
EUR31800EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи