Одмори во Lefkada, Greece

Изберете ја локацијата за поаѓање

По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
88
2 Возрасни
7 Ноќи
24
25
26
27
28
29
30
провери
31
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
156
2 Возрасни
7 Ноќи
7
8
9
10
11
12
13
182
2 Возрасни
7 Ноќи
14
15
16
17
18
19
20
311
2 Возрасни
7 Ноќи
21
22
23
24
25
26
27
провери
28
29
30
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
182
2 Возрасни
7 Ноќи
6
7
8
9
10
11
12
153
2 Возрасни
7 Ноќи
13
14
15
16
17
18
19
113
2 Возрасни
7 Ноќи
20
21
22
23
24
25
26
провери
27
28
29
30

Мапа на дестинација

×

Одмори во Lefkada, Greece

 

VILLA MARGARITA Agios Nikitas

+ сместување

од EUR9416EUR
EUR8800EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA SPIROS Nidri

+ сместување

од EUR9737EUR
EUR9100EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA ARGIRO Agios Nikitas

+ сместување

од EUR10807EUR
EUR10100EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA RIGAS Nidri

+ сместување

од EUR10807EUR
EUR10100EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи