Пакет аранжман со сопствен превоз ; до Lefkada, Greece

По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
312
2 Возрасни
7 Ноќи
30
31
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
270
2 Возрасни
7 Ноќи
5
6
7
8
9
10
11
245
2 Возрасни
7 Ноќи
12
13
14
15
16
17
18
провери
19
20
21
22
23
24
25
провери
26
27
28
29
30
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
провери
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Мапа на дестинација

×

Пакет аранжман со сопствен превоз ; до Lefkada, Greece

 

VILLA ARGIRO Agios Nikitas

со сопствен превоз ; + сместување

од
EUR24500EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA MARGARITA Agios Nikitas

со сопствен превоз ; + сместување

од
EUR27700EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA SPIROS Nidri

со сопствен превоз ; + сместување

од
EUR42000EUR
2 возрасни / 7 ноќи