Пакет аранжман со автобус ; од Skopje до Pieria, Greece

Мапа на дестинација Pieria, Greece

×

Пакет аранжман со автобус ; од Skopje до Pieria, Greece

 

VILLA VASO Leptokaria

со автобус ; + сместување

од
EUR20300EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA OLYMPIA - Nei Pori

со автобус ; + сместување

од
EUR22000EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA ANASTASSIOS Nei Pori

со автобус ; + сместување

од
EUR22700EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA ELEFTERIA Olympic Beach

со автобус ; + сместување

од
EUR27200EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA FILIPOS Leptokaria

со автобус ; + сместување

од
EUR32100EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA SOULA Nei Pori

со автобус ; + сместување

од
EUR46100EUR
2 возрасни / 7, 14 ноќи
 

VILLA DIMA Leptokaria

со автобус ; + сместување

од
EUR52200EUR
2 возрасни / 7 ноќи
 

VILLA MAGGAS Nei Pori

со автобус ; + сместување

од
EUR53100EUR
2 возрасни / 7 ноќи