Пакет аранжман со автобус ; од Skopje до Thessaloniki, Greece

По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
2 Возрасни
1 Ноќи
29
30
31

Мапа на дестинација

×

Пакет аранжман со автобус ; од Skopje до Thessaloniki, Greece

 

ЕДНОДНЕВНА ТУРА ВО СОЛУН - COSMOS & IKEA

со автобус ; + сместување

од
EUR3000EUR
2 возрасни / 1 ноќи