Регион / Град
Поаѓање

Одмор во

Пакет аранжман со автобус ;

Belgrade

1 поаѓање
на 31/12/2021
од Skopje

     
 

Novi Sad

1 поаѓање
на 31/12/2021
од Skopje

     
 

Тура