Регион / Град
Поаѓање

Одмор во

Пакет аранжман со авион ;

Antalya

202 поаѓања
од 01/08/2021 до 10/10/2021
од Skopje

од EUR 584 EUR
2 возрасни / 4 ноќи

Пакет аранжман со автобус ;

Kusadasi

13 поаѓања
од 04/08/2021 до 28/09/2021
од Skopje

од EUR 422 EUR
2 возрасни / 10 ноќи

Тура

Тура со автобус ;

2 поаѓања
од 08/10/2021 до 22/10/2021